EL CERTAMEN LLOBET FINANÇARÀ EL VIATGE I ALLOTJAMENT DELS TRES FINALISTES

  • La Covid-19 obliga al Certamen Llobet a fer les classificàtories en format online. La Final es farà presencialment al Conservatori Municipal de Música de Barcelona

  • Els audiovisuals de la Classificació i la Semifinal es podràn enviar fins a la finalització de l’inscripció, el diumenge 3 d’octubre de 2021

Barcelona | 13 de juliol 2021 | 10.33h


A causa de les noves restriccions sanitàries esdevingudes a l’estat espanyol i les recomanacions internacionals, el Certamen Llobet torna a realitzar-se en format online amb una significativa diferència, la Final es desenvoluparà presencialment amb l’habitual composició musical de cambra, guitarra i quartet de cordes.

Els participants inscrits enviaran els audiovisuals de les rondes classificatòries, tant la classificació com la semifinal. Dos audiovisuals que contindran de forma seguides i sense talls les dues obres obligatòries de la classificació i les dues de la semifinal.

Recordem que el termini màxim per a inscripció i enviament dels audiovisuals serà el diumenge 3 d’octubre de 2021.

El Jurat tindrà una setmana intensa per decidir qui seran els finalistes. A partir d’aquest moment el Certamen es farà càrrec de l’allotjament i els viatges d’anada i tornada des dels seus respectius països d’origen. La Final del Certamen Llobet 2021 es farà a l’Auditorio Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, el diumenge 7 de novembre de 2021 a les 19 hores.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *