ARRENCA LA TERCERA EDICIÓ DEL CERTAMEN DE COMPOSICIÓ LLOBET

  • NOVETAT 1: S’amplia el termini de presentació de les obres. De l’1 de gener a l’1 de juny

  • NOVETAT 2: Presentem els membres del Jurat. Gloria Villanueva, Luca Cori i Anabel Montesinos

Barcelona | 8 de desembre de 2021 | 16.10h


Durant els dos últims anys, el certamen de composició Llobet ha omplert un buit històric, un deute que tenia la ciutat de Barcelona amb la gran tradició guitarrística secular que la impregna.

L’àmplia cobertura i difusió que ha tingut el certamen entre la comunitat guitarrística i el gremi de composició pot constatar-se en la diversitat geogràfica dels concursants, procedent de quinze països diferents, comptant les dues edicions, i havent estat premiats tant artistes autòctons, com d’Armènia, Rússia o Cuba.

Els organitzadors del certamen estan convençuts que bona part d’aquest èxit, quant a cobertura internacional, es deu al bon disseny del primer premi, el qual, recordem, consta de 1000 euros en metàl·lic, inclusió de l’obra com a peça obligada en la semifinal del concurs d’interpretació de l’any següent, enregistrament de videoclip de l’obra i inclusió de la mateixa en l’enregistrament discogràfic que el guanyador del concurs d’interpretació durà a terme. D’aquesta forma l’obra té un recorregut de difusió constant d’any i mig per part de l’organització, a part del premi en metàl·lic.

Entre els membres del Jurat el certamen a comptat amb figures importants del panorama internacional com els compositors Manel Ribera i Maria José Garrido, els guitarristas-compositors Winfried Kellner i Jaume Torrent i els concertistes José Isidoro Ramos i Jacob Cordober. En aquesta mateixa línia aquesta tercera edició del concurs oferirà un jurat de luxe: El compositor Lucca Cori, professor del Conservatori Superior de Cesena, Gloria Villanueva, guitarrista-compositora i Anabel Montesinos, concertista internacional.

El concurs arrenca, aquesta vegada, al gener, deixant així un marge superior per a l’escriptura, recepció i gestió de les obres.

En breu més notícies i més materials audiovisuals amb els quals poder gaudir d’aquest certamen!


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *