EL LLOBET DE COMPOSICIÓ ARRENCA DE NOU AMB UNA QUARTA EDICIÓ MOLT PROMETEDORA

  • El termini d’enviament de les obres comença avui i acabarà l’1 de juny de 2023

  • En aquesta quarta edició el Jurat el constituiran Clarice Assad, Miguel Castro-Santafé i Rafael Aguirre

Barcelona | 20 de gener de 2023 | 20:10h


Durant les tres edicions anteriors el certamen ha anat consolidant-se com un referent en el món de la composició per a guitarra, mostra d’això és la marcada internacionalitat d’aquest, havent tingut concursants de més de vint nacionalitats diferents i guanyadors tant autòctons espanyols; com Diego Corraliza, María Camahort o el reputadísim guitarrista multidisciplinari Darío Moreira, per citar alguns, com a guanyadors internacionals, com el rus i també prestigiós compositor Konstantin Vasiliev, la sirià-armènia Pardy Minassian o el guanyador del primer premi de 2022 Pablo Guzmán originari de l’Argentina. En total el concurs ha rebut més 160 obres en aquestes tres edicions, i segons l’organització, s’estan ideant plans per a difondre a poc a poc aquest bast repertori, fent gala de la vocació d’impulsor, difusor i generador de noves músiques que té aquest concurs, cosa que és molt d’agrair avui dia.

Per aquesta nova edició comptarem també amb un jurat de luxe. Clarice Assad, famosa compositora, cantant i guitarrista, l’internacionalitat i el prestigi de la qual no necessiten presentació. Pel punt de vista de l’intèrpret comptarà el certamen amb el gran guitarrista Rafael Aguirre, un dels guitarristes més influents i amb més projecció mundial dels últims anys. I pel punt de vista del compositor no guitarrista comptarà el certamen amb Miguel Castro-Santafé, joveníssim compositor i director del mític Orfeó Balaguerí.

Un bon certamen, un gran jurat i com sempre, participants molt interessants que descobrir. Un concurs que dona una bufada d’aire fresc a la professió sens dubte.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *