OBERTA LES BASES DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CERTAMEN LLOBET DE COMPOSICIÓ

  • El termini d’enviament de les obres comença avui i acabarà el diumenge 2 de juny de 2024

  • La cinquena edició comptarà amb Elodie Bouny, Zulema de la Cruz i Laura Young com a membres del Jurat

Barcelona | 2 de febrer de 2024 | 22:10h


El Certamen Llobet, modalitat composició, arriba a la seva cinquena edició 2024 consolidant-se com un dels concursos de composició per a guitarra més interessants i reconeguts a nivell internacional i com un dels millor valorats pels participants de totes les edicions.

L’organització, i sempre amb l’esperit característic d’aquest certamen, la filosofia del qual és difondre la nova música per a guitarra i de donar-li veu i espai als nous creadors, ha decidit celebrar el seu primer lustre amb un concert especial en el qual s’interpretessin algunes de les obres que van ser semifinalistes en edicions anteriors. D’aquesta manera, el certamen fa un pas més al capdavant en la seva missió de revaloritzar les noves creacions.

El gresol d’estils que podran escoltar-se (des del neotonalisme postromàntic, fins al microtonalisme o el ruidisme més avantguardista) faran d’aquest concert una experiència apta per a totes les sensibilitats, alhora que mostra la bona salut creativa que vui el món de la guitarra, allunyada de prejudicis o fanàtiques militàncies d’estil.

Aquesta cinquena edició torna a comptar amb un jurat de luxe, en la línia de les edicions precedents. Com sempre, el jurat el conformaran un/a guitarrista, un/a guitarrista compositor/a i un/a compositor/a allunyada de la praxi guitarrística. En aquest sentit comptarem amb: Laura Young, concertista amb una àmplia carrera internacional i professora a ESMUC i el Mozarteum de Salzbur, Elodie Bouny, guitarrista i compositora amb una àmplia i sòlida carrera en el continent americà i Europa, i directora del Concurso Novas de composició per a guitarra amb seu al Brasil, i Zulema de la Cruz, compositora de gran prestigi nacional i internacional i professora de composició en el Real Conservatorio de Madrid, així com en el Grado en en Música a la Universidad Internacional de La Rioja.

Des de l’organització animen a participar de nou, en aquesta cinquena edició, la qual a més d’oferir la mateixa rigorositat i proximitat de sempre, es convertirà en una veritable festa de la guitarra.


🔗 BASES COMPOSICIÓ 2024


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *