TORNA LA PRESENCIALITAT A LA DINOVENA EDICIÓ DEL CERTAMEN LLOBET

  • Tot el desenvolupament del certamen es farà al Conservatori Municipal de Música de Barcelona 

  • Els autors Gaspar Cassadó, Jorge Morel i Konstantin Vassiliev són les novetats d’aquesta edició

Barcelona | 4 de març de 2022 | 19.00h

Després d’arribar a la majoria d’edat la darrera edició, el Certamen Llobet pretén fer la dinovena edició amb la normal presencialitat que sempre l’ha caracteritzat. Noves experiències i emocions vibrants tornen a convertir l’escenari en mestratge, excel·lència i virtuosisme en el noble art de la guitarra.

Aquest any presentem a concurs excelses obres que han deixat empremta personal per ser executades pels intèrprets amb pròpia perspectiva sonora i amb el coneixement dels seus compositors.

A la primera fase de Classificació presentem a “Leonesa” una cançó popular que va harmonitzar tan exquisidament l’il·lustre guitarrista Miquel Llobet, i “Catalanesca” dansa característica de Catalunya escrita pel violoncel·lista català Gaspar Cassadó, a qui celebrem el 125 Aniversari del seu naixement.

A la segona fase Semifinal, els classificats interpretaran la frescor de la “Dansa Brasilera” del mestre argentí Jorge Morel, al costat de la pictòrica inspiradora “Actor’s Mask” del compositor rus Konstantin Vassiliev, obra guardonada amb el primer premi del Certamen Llobet de Composició 2021.

L’última i tercera fase Final, els finalistes aguditzaran els seus dots musicals amb una de les dues obres a triar al costat d’un quartet de cordes, entre la suggerent “Fantasia per chitarra i quartetto d’archi” del mestre compositor i guitarrista italià Eros Roselli o la hipnòtica “Landscape” del compositor australià Robert Davidson.

Com cada any repetim, esperem que aquesta cita de superació personal transmeti o impulsi nous reptes artístics.

Consulta les bases a CERTAMEN LLOBET 2022 | Interpretació

Pin It on Pinterest