TraviCult 2022

Dissabtes culturals al Saló d’Art Miquel Llobet


PROGRAMACIÓ

Dijous, 2 de juny, 20h | SEDA | SILVIA NOGALES (guitarra clàssica)

Dijous, 2 de juny, 20h | SEDA | SILVIA NOGALES (guitarra clàssica)

Presentació Projecte SedaDijous, 2 de juny, 20h Saló d'Art Miquel Llobet | Casal Can Travi Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 | BARCELONATRAVICULT 2022 | SEDA SILVIA NOGALESfacebookinstagramyoutubeSilvia Nogales (guitarra clàssica) Presentació del procés de creació de...


TraviCult 2022

Dissabtes culturals al Saló d’Art Miquel Llobet


A causa de la situació d’alarma sanitària mundial generada per la pandèmia del virus Covid-19, ens veiem amb l’obligació de prendre mesures extraordinàries d’acord amb les indicacions de les autoritats competents. Us recomanem fer la vostra reserva per telèfon 600223764 o al email travicult@gmail.com. També podeu seguir gaudint de les activitats mitjançant el nostre canal de Youtube de TraviCult.

Des del Saló d’Art Miquel Llobet del Casal de barri Can Travi de la Vall d’Hebron volem donar a conèixer el barri i el seu entorn. Concerts, films, xerrades, passejades o exposicions formaran part del foment i dinamització cultural esdevenint un punt de trobada per a compartir aficions, i que, al temps, socialment, sigui un bon motiu per fomentar les relacions veïnals. Activitats fora de grans sales o circuits professionals, properes per gaudir de la interacció artista-públic; això és TraviCult, sinèrgies culturals compartides, inclusives i reflexives contribuint a l’enriquiment del teixit cultural a la ciutat de Barcelona.

En aquesta edició 2022, TraviCult desenvoluparà les activitats un dissabte al mes a les 12 hores. Anunciarem les activitats regularment. Ja podeu fer reserva de les dates:

TraviCult 2022 – Dissabtes culturals al Casal de barri Can Travi – 12 hores

– Dissabte, 29 de gener. Dia Mundial del Trencaclosques
– Dissabte, 19 de febrer. Dia Mundial del Pangolí
– Dissabte, 19 de març. Dia del Pare
– Dissabte, 23 d’abril. Dia Mundial del Llibre
– Dissabte, 21 de maig. Dia Mundial del Te
– Dissabte, 17 de juny. Dia de Lluita contra la Desertificació i la Sequera
– Dissabte, 24 de setembre. Dia Internacional de Recerca contra el Càncer

ALTRES EDICIONS


2021

AMB EL SUPORT DE

Pin It on Pinterest